Project management by Webshifters

Project Management

SKILLS: Project management

EXPERIENCE: 9 years

Het succesvol begeleiden van trajecten zoals een nieuwe website, webshop, intranet of extranet kan een tijdrovende klus zijn en valt en staat bij de kennis van de project manager. Deze dient zowel kennis te hebben van de business zelf als van de techniek. Juist project Management is dus erg belangrijk voor het slagen van uw web project.

(Online) Project Management

Door onze kennis van websites en online marketing kunnen wij bedrijven bijstaan bij de ontwikkeling van een nieuwe web applicatie. Als we er in een vroeg stadium bij betrokken worden kunnen we meedenken over het concept en het beste manier om de doelstellingen te bewerkstelligen. Ook kunnen we begeleiden bij het schrijven van een Functioneel Design of het maken van wire-frames, waarmee de webbouwer (naar keus) helder gebrieft kan worden.

Onafhankelijk inkopen

Als de initiële plannen klaar en klaarliggen en u weet wat u wilt bewerkstelligen moet u op zoek naar de juiste web bouwer. Wij kunnen voor u gaan ‘sjoppen’ naar de beste partij. Heeft u zelf al wat partijen in gedachten? Laat ons u begeleiden of mee gaan op gesprek, zodat u met de juiste partij in zee gaat.

Aansturing huidige web bouwer

Loopt de samenwerking met uw huidige web bouwer stroef? U denkt dat een bepaalde aanpassing een fluitje van een cent is, maar u denk dat u de hoofdprijs moet betalen? Of u bent in de veronderstelling dat zaken beter kunnen?

Webshifters kan als onafhankelijke partij (eventueel uit uw naam) zaken geregeld krijgen. Vraag om vrijblijvend advies, informeer naar de mogelijkheden.