Over ons

Webshifters is een relatief jonge onderneming die dagelijks werkt aan websites van zowel profit als non-profit organisaties. Door ons open, eerlijk en persoonlijk op te stellen proberen wij ons enthousiasme op de klant over te brengen. Wij zijn een gedreven onderneming die haar klanten graag (pro-actief) assisteert en informeert rondom de mogelijkheden binnen online marketing.

Waar de focus bij oprichting lag op het onderhouden van websites, richten wij ons nu steeds meer op enerzijds het ontwikkelen van websites en e-commerce sites en anderzijds het optimaliseren van bestaande websites door het inzetten van SEO, SEA , link building en social media.

Samen naar resultaat

Uw website of webshop is uw visitekaartje naar de buitenwereld, samen kunnen we ervoor zorgen dat de bezoeker vindt wat hij zoekt, én dat uw bedrijf gevonden wordt. Optimale ROI is hierbij steeds het achterliggende doel.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met onze klanten. Het is belangrijk om van beide kanten informatie uit te wisselen om te komen tot het gewenste eindresultaat. Alleen hierdoor kunnen de geformuleerde doelstellingen worden behaald.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Webshifters via het contact formulier of neem telefonisch contact op.