Webdesign by Webshifters

Web design

SKILLS: design

EXPERIENCE: 8 years

Het web design is bepalend voor het succes van uw website. In een fractie van een seconde bepaalt de bezoeker of het de moeite waard is uw website te bezoeken.

Uit ervaring weten we aan welke criteria een goed design dient te voldoen en dit nemen we mee bij het zoeken naar een geschikt design. Wij werken graag met bestaande (betaalde) templates die we dusdanig inrichten dat u beschikt over een unieke website. Uiteraard houden we binnen het design rekening met uw huidige huisstijl.

Gebruik van templates

Door het werken met deze ‘bewezen’ templates kunnen we relatief snel ontwikkelen en  gaat er geen tijd verloren aan het uitvoerig testen van browsers en schermresoluties.

Zodra we een aantal geschikte templates hebben gevonden zullen we deze aan u presenteren. Na keuze van uw kant, gaan we verder met het zoekwoorden onderzoek om zo te bepalen welke termen -met hoog zoekvolume- we het beste kunnen gaan gebruiken binnen de navigatie van uw website.

Het belang van ”call-to-action”

Voor een bezoeker is het van belang dat deze naast een overzichtelijke navigatie direct kan overgaan tot actie, zoals bijvoorbeeld:

– inschrijven voor nieuwsbrief
– aanvragen van een offerte of telefonisch contact
– bestellen van een product / aanvragen van een dienst

Webstatistieken zullen moeten uitwijzen of we op de goede weg zitten en wat er (achteraf) verder dient te worden geoptimaliseerd.