Open-source CMS by Webshifters

CMS systemen

SKILLS: CMS systemen

EXPERIENCE: 10 years

Webshifters implementeert verschillende (open-source) content management oplossingen, of kortweg CMS systemen. Ieder website die door ons wordt opgeleverd beschikt over een Content Management Systeem (CMS) waardoor u als klant zelf 24/7 uw website kunt beheren.

CMS systemen

Ieder CMS heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Afhankelijk van uw doelstellingen kijken we naar de meest geschikte oplossing voor u als klant. Een aantal van de door ons meest gebruikte CMS systemen:

WordPress

WordPress is uitgegroeid tot een van de grootste open-source projecten open het internet en door zijn veelzijdigheid en gebruikersgemak ook door ons een veel gebruikt CMS voor (corporate) websites. Door middel van de vele plugins een veelzijdig product; zoekmachine vriendelijk en voorzien van laatste trends!

Joomla

Dit CMS bestaat al sinds 2000 en kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid richting gebruiker en ontwikkelaar. Voor complexere websites , intranetten of portals zou Joomla een meer voor de hand liggende keuze zijn.

Magento

Magento is het meest gebruiksvriendelijke e-commerce platform voor het beheer van uw webshop. Een groot aantal producten is geen probleem. Ook het importeren van producten is goed te realiseren, wat dit CMS zeer geschikt maakt voor affiliate marketing (het importeren van datafeeds van derden).

Meer weten?

Staat u voor de keuze van een juiste CMS, maar twijfelt u over de beste oplossing? Vraag het ons vrijblijvend.