Affiliate marketing by Webshifters

Affiliate marketing

SKILLS: affiliates

EXPERIENCE: 3 years

Wat is affilate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen.

Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per page view betaald worden.

Affiliate marketing is gebaseerd op het principe van no cure no pay, wat inhoudt dat een affiliate slechts wordt betaald als deze ook daadwerkelijk bijvoorbeeld een sale heeft gerealiseerd.

Hoe kan affiliate marketing mij helpen?

Als u een groter bereik wilt creëren voor uw producten en of diensten, dan kan affiliate marketing een interessant middel zijn, mits u marges dit toestaat.

Advies en begeleiding

Wilt u graag affiliate marketing gaan bedrijven, maar niet helemaal zeker bij welke partijen u zich kunt aansluiten? Weten welke aanpassingen er dienen te worden doorgevoerd op uw website om bezoekers optimaal te laten landen vanaf een affiliate? En hoe de sales het beste gemeten kunnen worden?

Wij helpen u graag verder in de wereld van affilate marketing. Bel ons vandaag nog!