Internet concepts by Webshifters

Internet concepten

SKILLS: Concepting

EXPERIENCE: 10 years

U heeft een goed idee en wilt dit graag vertalen naar een pakkende website? Webshifters helpt graag met het uitdenken van uw internet concepten, dusdanig dat het u ook rendement oplevert.

Omdat wij dagelijks bezig zijn met online concepten, weten we waar kansen liggen en wat de valkuilen zijn. Of het nu gaat om een website, webshop, speciale landing pagina, squeeze page of viral actie.

Brainstorm internet concepten

In een brainstormsessie kijken we graag naar de mogelijkheden, om uw website of webshop boven het spreekwoordelijke maaiveld uit te laten komen. Ter voorbereiding op deze sessie vragen wij u een aantal gerichte vragen over uw bedrijf, de doelstellingen en uw concurrentie. Dit helpt ons bij het vormen van een beeld over uw bedrijf, werkveld en ambities.

Als het klikt, werken we samen de doelstellingen verder uit en helpen wij u met de vertaling naar techniek. Het behalen van voldoende (converterende) bezoekers en ROI zijn vanaf dag 1 het uitgangspunt.

Gevoelige informatie?

Indien u ons liever een geheimhoudingsverklaring wilt laten tekenen voorafgaande aan het gesprek of een brainstormsessie, dan begrijpen we dit volkomen. Ook voor andere klanten zijn we ooit zo begonnen.

Aan de slag!

Wilt u werk maken van uw idee of concept en hier mee aan de slag gaan voordat de concurrentie u voor is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u wellicht verder kunnen helpen.