Online strategy by Webshifters

Online strategie

SKILLS: Strategy

EXPERIENCE: 8 years

De komst van het internet heeft gezorgd voor een revolutie binnen de marketing. Online acties zijn beter meetbaar en dus is  ROI (Return on Investment) beter te bepalen. Het hebben van een website alleen is een, maar hoe zorgt u er nou voor dat u uw doelgroep bereikt en zo de omzet verhoogt? Een juiste online strategie helpt u uw doelen te bereiken.

Een en ander hangt uiteraard samen met uw offline strategie. Wat zijn uw doelen en succesfactoren  en welke middelen en werkwijzes kunnen worden ingezet om dit te kunnen realiseren?

Online strategie

Webshifters helpt bedrijven met het in beeld brengen van de doelgroep, zodat we samen kunnen bepalen hoe en via welke weg deze het beste benadert kan worden. Via het internet ligt de wereld aan u voeten, maar u kunt waarschijnlijk niet iedereen van dienst zijn met uw producten of diensten. Segmentatie van en inzicht in uw doelgroep is daarom belangrijk.

Vervolgens dient u te kiezen voor een juiste mix van om deze doelgroep te benaderen. Binnen de mix kunt u denken aan:

– Zoekmachine optimalisatie van uw website voor organische ranking (de basis!)
– Adverteren in zoekmachine (bvb via Google Adwords, Facebook of LinkedIn)
– Inzetten van Social Media
– Linkbuilding

Doelstellingen online marketing

Heldere doelstellingen geven sturing aan uw acties. Maar wat is haalbaar online? En hoe kunt u deze doelstellingen het beste realiseren? Vraag het ons.