E-mailmarketing by Webshifters

E-mail marketing

SKILLS: E-mail marketing

EXPERIENCE: 10 years

Webshifters verzorgd e-mail campagnes voor klanten. Van strategie, ontwerp tot het verzenden en analyseren van campagnes.

Voor de door ons zelf opgezette campagnes maken we gebruik van de e-mail diensten van MailChimp. Met MailChimp is het mogelijk om campagnes te personaliseren, te segmenteren en zelfs split-tests te doen om de kijken of een andere opzet beter converteert. Dit alles kan worden gemeten binnen Google Analytics.

Inzicht in uw klant

Het is binnen e-mail marketing belangrijk om zo gericht mogelijk te communiceren en de content af te stemmen op de lezer. Wij adviseren u graag hoe u middels uw website, een enquête of speciaal ingerichte actiesite over de benodigde informatie kunt beschikken en hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken middels e-mailmarketing.

E-mail marketing en ROI

Wij helpen onze klanten hun doelstellingen te bereiken met slimme doelgerichte oplossingen. Door het meten van een campagne kunnen we aangeven of de campagne zijn doel bereikt en of deze daadwerkelijk bijdraagt aan een verhoging van uw omzet.

Ondersteuning nodig?

Gebruikt u een ander e-mail platform en bent u nieuwsgierig of u uw bestaande e-mail campagnes kunt verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact op en ontvang direct advies.