Web support by Webshifters

Web support

SKILLS: Webmaster

EXPERIENCE: 11 years

Een website die niet up-to-date is zorgt voor ontevreden bezoekers. Een gemiste kans, maar ook de zoekmachines worden hierdoor beïnvloed wat uiteindelijk kan leiden tot een lagere ranking. Unieke, up-to-date content (en/of producten in geval van een webshop) blijft daardoor een van de belangrijkste aandachtsgebieden binnen uw website. Web support door Webshifters helpt dit mede te realiseren. Bij het plaatsen van teksten dient u  rekening te houden met een aantal zaken zoals:

– korte aansprekende titel
– leesbaarheid (tussenkopjes en witregels)
– korte zinnen
– toegespitst op doelgroep
– interne links
– opsommingen
– vet gedrukte woorden

Webshifters helpt klanten met het onderhouden van websites en webshops.

Plaatsen van content

Heeft u nieuwe content die geplaatst moet worden, maar geen zin of tijd om in het CMS te duiken en na te denken over (meta)tags, titels, en andere SEO-aspecten zoals belangrijke keywords? U kunt u teksten (+ afbeeldingen) aanleveren per e-mail en wij zorgen ervoor dat deze geoptimaliseerd worden geplaatst op uw website of blog.

Tekst & beeld bewerking

U beschikt over teksten en beelden, maar twijfelt of deze geschikt zijn in termen van leesbaarheid en het gebruik van de juiste zoekwoorden? Wij reviewen uw teksten graag en adviseren u hoe u uw teksten eventueel kunt verbeteren. Mocht u op zoek zijn naar een copywriter, die u business snapt, dan is de kans groot dat wij deze in ons netwerk hebben en u daarmee in contact kunnen brengen.

Updates & back-ups

Een ander belangrijk aspect is het draaien van updates van uw CMS of plugins/extensies. Een verouderde CMS of plugin kan er zelfs toe leiden dat uw website wordt gehackt. Het belang van back-ups spreekt waarschijnlijk voor zich; zonder een recente back-up van uw website kan het zijn dat al uw harde werk voor niets is geweest.

Webcare strippenkaart

Webshifters kan deze ‘webmaster werkzaamheden’ en andere werkzaamheden voor u uit handen nemen. Middels een strippenkaart kunnen wij werkzaamheden eenvoudig voor u verrichten. De gemaakte uren houden we uiteraard voor u bij.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Bestel dan een webcare strippenkaart. Tarieven vind u hier; hoe meer uren u vooraf inkoopt des te voordeliger u uit bent.