E-commerce by Webshifters

E-commerce oplossingen

SKILLS: E-commerce

EXPERIENCE: 5 years

E-commerce oplossingen

Webshifters bouwt webwinkels voor klanten. Ook beheren we een aantal webshops. Hierdoor begrijpen we heel goed hoe belangrijk het is dat alles klopt; van de juiste productinformatie, betaling koppelingen, fulfillment tot after-service. Lees meer over onze E-commerce oplossingen…

Webwinkel bouwen

Voor het bouwen van een webwinkel gebruiken we, afhankelijk van de soort opdracht, Magento of WooCommerce in combinatie met WordPress. Door het inzet van deze open-source platformen is de winkel eenvoudig door u zelf te beheren. Deze oplossing is met name geschikt voor kleinere webshops voor het MKB of voor het aanbieden van affiliate producten. Bent u op zoek naar een meer complexe webshop, dan helpen we graag op weg en kunnen u desgewenst in contact brengen met de juiste partijen.

Criteria goede webshop

Goede product omschrijvingen en foto’s
Zorg ervoor dat de klant een goed beeld krijgt van het product door een uitgebreide omschrijving, product specs en duidelijke foto’s.
Goede usability
Zorg ervoor dat de klant eenvoudig kan navigeren door de shop, niet de weg ”kwijt raakt” en dat deze wordt aangezet tot actie.
Duidelijk 404-pagina
Mocht een bezoeker toch (per ongeluk) landen op een pagina die (niet meer) bestaat, zorg er dan voor dat de bezoeker eenvoudig zijn weg kan vervolgen.
Inzichtelijke contact mogelijkheden
Het moet duidelijk zijn voor de bezoeker waar deze terecht kan voor vragen in verschillende stadia van het bezoek (voor bestelling, achteraf etc.).
Goede zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zonder juiste optimalisatie zal het moeilijk zijn een goede positie te verkrijgen binnen de zoekmachines, wat zal leiden tot minder verkopen.
Uitgebreide zoekfunctie
Maak het de bezoeker makkelijk. Met een (uitgebreide), eenvoudig te gebruiken zoekfunctie is de klant sneller bij datgene wat hij zoekt.
Duidelijkheid en betrouwbaarheid
Zorg ervoor dat de klant vertrouwen heeft in uw onderneming door duidelijk te omschrijving wat de klant kan verwachten (prijzen incl. of excl. btw, transportkosten ed).

Webwinkel beginnen

Wij helpen u graag op weg. U kunt het beste contact met ons opnemen via het contactformulier.